TFT og EFT er det ultimative selvhjælpsværktøj.

Lær tankefeltterapi og emotionel frihedsteknik og få muligheden for at opleve dramatiske forandringer med det samme!

10 gode grunde som du kommer til at lære at elske!

Tankefeltterapi er et af de selvhjælpsredskaber, der siden 1993 har vundet størst udbredelse pa? verdensplan, og det er der flere gode grunde til.

  • Det er rigtig nemt at lære at behandle sig selv.

  • Ingen bivirkninger.

  • Kan bruges af alle i alle aldre.

  • Kan bruges hvor som helst og når som helst.

  • Kan bruges i forbindelse med alle former for ubehag – fysisk såvel som psykisk.

  • Kan bruges til bl.a. angst, fobi, lavt selvværd, afhængighed, sorg/tab og fibromyalgi.

  • Resultater, der holder!

  • Enkelt og effektivt!

  • 80 procent succesrate i behandlingen af PTSD (kilde: friforptsd.dk)

  • Du behøver ikke tro på det – det virker alligevel!

DETTE KURSUS SKAL JEG PÅ, GIV MIG VENLIGST EN PLADS

Pris. 3.495 kr.

Hos Heilesen og Mygind insisterer vi på at vise dig hvor fantastisk et redskab tankefeltterapi og emotionel frihedsteknik er og det er slet ikke så svært at lære!

Mange tror at det er raketvidenskab – men det er faktisk slet ikke – tværtimod!

Det er ret logisk når man først forstår sammenhængen, mellem kroppens energi baner kendt og akupunktur.

Pludselig giver det god mening at når vi har fysiske eller psykiske symptomer, hvad end det er en hovedpine, rygsmerter eller psykiske symptomer som lavt selvværd, vrede, sorg/tabskonflikter eller stress, så er det fordi at disse energibaner er stagneret i den del af kroppen hvor ubehaget opleves.

Det påvirker, vores tanker, vores følelser og ikke mindst kroppen oplever ubehaget.

Med et snuptag kan vi nu med tankefeltterapi og emotionel frihedsteknik for første gang arbejde med disse blokeringer, ved at banke nænsomt på visse punkter på kroppen og på kort tid opleves en forløsning.

Siden 2002 har vi haft flere tusinde mennesker på vores kurser og vi har oplevet de markante forandringer der kan finde sted.

Udtalelserne siger det hele!

Forresten er du klar over at vi har indsamlet mere end 1400 succes historier med klient-erfaringer fordelt på symptom kategori?

Tænk hvis du kunne opleve følelsen af ro i tankerne, fred i hjertet, og lethed i kroppen! – Det er hvad du er stand til at opnå med tankefeltterapi og emotionel frihedsteknik.

DETTE KURSUS SKAL JEG PÅ, GIV MIG VENLIGST EN PLADS

Pris. 3.495 kr.

Indre ro og balance

Mit første kendskab til TFT/EFT var et foredrag med Lars Mygind. En fantastisk øjenåbner, som gav mig en endnu større nysgerrighed vedr. dette emne, som jeg intet kendte til. 3 bøger senere og 1 år efter deltog jeg i grundkursus i TFT/EFT. Nu bruger jeg det dagligt på mig selv og ingen i min familie er i tvivl om, hvad der menes med at “vende batterierne”. For mig giver det en indre ro og balance.

Det er et fantastisk redskab og meget effektivt. Jeg har haft nogle personlige ting i den nærmeste familie, som har bekymret mig utroligt meget og TFT/EFT har fjernet uroen, når den opstod, så jeg har kunnet tænke og handle klart igen. Tænk om andre kunne lære denne simple teknik. Det ville jeg ønske, at alle kunne få indblik i og samtidig er min nysgerrighed stadig stor, så jeg er klar til at lære meget mere endnu.

Tina Vendelboe

Det går så stærkt

Hvad er det vigtigste TFT/ETF gjort for mig? Min datter har nærmest med et snuptag fået en meget bedre hverdag! På kurset fik jeg et fantastisk redskab til at hjælpe hende med at se på alle teenage-følelserne fra et roligt indre sted, og pludselig er alle krav fra skole, omgivelser og alt det en teenager gerne vil præstere, samtidig med at både krop og sind er under ombygning, blevet overkommelige. Det sted kan selvfølgelig også nås med andre teknikker, men det smarte ved TFT/EFT er, at det går så stærkt. Hvor vi før hang længe i problemsnakken, ”banker” vi i stedet et roligt mind-set frem og vupti ser verden bare helt anderledes ud. Personligt får jeg i den proces arbejdet med mit eget forhold til hele vores familiesituation og det har givet en ro og afklaring på hjemmefronten, som påvirker alle i familien. Så grundkurset i TFT/EFT ramte 3 fluer med 1 smæk – eller, som vi siger hjemme hos os: vi købte lige en mental tre-i-ener til mor og vi anbefaler den alle tre varmt.

Kitte Witting

Tilmeld dig her

Kom på kursus og mærk forandringerne på egen krop!

Kontakt Hanne Mygind Heilesen på 21 67 78 83 eller indtast
dit nummer og vi ringer dig op