Book foredrag

Lars Mygind er Danmarks førende foredragsholder indenfor Tankefeltterapi TFT og Emotionel frihedsteknik EFT.

Oplev et fantastisk foredrag hvor der er garanti for latter og ikke mindst provokerende indsigter. Tilfredshedsgarantien er sikret!

Book foredrag

Familiens underholdningsgen fornægter sig heller ikke i Lars der formår at levere sit budskab så de fleste får rørt lattermusklerne godt og grundigt.

Det lover vi!

Lars formår at levere et indhold, hvor seriøsitet og humor er en unægtelig pendan og indhold yderst udbytterigt.

Når Lars Mygind holder foredrag, så er lattermusklerne hos publikum aktive.

Med en baggrund i 10 års ledererfaring indenfor erhvervslivet, 10 år som skuespiller og sin terapeutiske uddannelse har Lars siden 2000 levet som foredragsholder, underviser og terapeut . Hans ambition er altid at bruge de mest effektive teknikker når det gælder om at skabe personlig velvære og vækst.  Han er derfor konstant opsøgende når det gælder om at tilegne sig ny viden indenfor det terapeutiske felt og bruger meget af sin tid på at deltage i kurser og konferencer i udlandet.

Ved et tilfælde stødte Lars over Tankefeltterapi da han mødte en tankefeltterapeut på et kursus i åndedrætsterapi.

Han blev så begejstret da han oplevede den meget markante positive indvirkning denne behandling havde på en bekendts angst, at han straks tog uddannelsen selv. Efter således at have lært TFT i Norge i 2002 stiftede han senere bekendtskab med EFT, der også er en banketeknik der udspringer af TFT.

Lars kombinerer det bedste fra de to retninger og har gjort det til sit eget. Under aftnens foredrag fortæller Lars Mygind om hvordan han bruger metoderne og demonstrerer for publikum.

En kombination af meridianstimulation og almindelig samtaleterapi.

Tankefeltterapi er en kombination af meridianstimulation som vi kender det fra akupunktur og almindelig samtaleterapi. I TFT bankes bestemte meridianpunkter mens personen fokuserer på det psykiske ubehag eller den fysiske smerte. TFT og EFT er uhyre effektivt idet ca. 80% af dem som behandles oplever en forbedring af ubehaget på mindst 80%, mens ca. 50% oplever fuldstændig fravær af ubehag.

Lars ser sin store opgave i at formidle de teknikker han har lært til andre. I 2002 startede han derfor Dansk Skole for Tankefeltterapi der i sommeren 2017 har certificeret ca. 500 Tankefelt Terapeuter. Ligeledes er Lars en efterspurgt foredragsholder både i Danmark og udlandet. I november 2014 udkom den nyeste danske bog om tankefeltterapi og EFT, skrevet af Lars Mygind og Hanne Heilesen.

Foredraget krydres med Lars egne historier om en farverig opvækst med to kreative og ambitiøse forældre og ikke mindst sin egen – ofte komiske – søgen efter et ståsted, der har bragt ham vidt omkring både når det gælder hans professionelle virke og sit personlige liv.

Demonstration på frivillige fra publikum

Når Lars i løbet af foredraget demonstrerer brugen af banketerapi på frivillige fra publikum, er det ikke ualmindeligt at ”kroniske” smerter fjernes i løbet af kort.

Lars Mygind er udover at være et skønt og kærligt menneske en fantastisk formidler.

Han er sjov, uberegnelig og vidende. Vi har gentagende gange brugt ham i High on Life til foredrag og selvom det aldrig er det samme, er vi er aldrig blevet skuffet. Folk får virkelig noget at tænke over. Lars deler sine oplevelser og tager også gerne folk op på scenen, hvor han demonstrerer sine teknikker. Begge dele er med til at gøre foredraget ekstra levende.

Mads Bo, stifter af highonlife.dk

At være med til et foredrag, hvor Lars underviser, er meget mere end blot undervisning.

Man bliver inddraget i den verden Lars befinder sig i. Man får ikke kun en masse viden, som man ikke vidste man behøvede (men det gør man!), man får også god underholdning, og en masse “aha” oplevelser, for det er logisk, det Lars fortæller om.

Ingen er vist længere i tvivl om, at psyke og krop er en enhed, men hvordan forstår vi det? hvordan arbejder vi med vores psyke, for at få det bedre i vores krop? Hertil giver Lars letforståelige redskaber så man selv kan blive sin egen “læge” og tage ansvar for sin krop og psyke.

Med Lars vil man ha’ mere! Det er den eneste udfordring, man bliver mere og mere nysgerrig på al den viden han lukker ud, så pas på, det er vanedannende at være sammen med Lars!

Lene Hansson

Kostvejleder og forfatter

Hvis du vil have et seriøst og samtidig et anderledes foredrag, så skal du overveje at booke Lars Mygind.

 

Book et foredrag

Spørgsmål

Har du spørgsmål til foredraget, så kontakt Hanne Mygind Heilesen på 21 67 78 83 eller indtast dit nummer og vi ringer dig op